Кремъл разглежда всички държави, които санкционират Русия, като фактически неприятелски,

...
Кремъл разглежда всички държави, които санкционират Русия, като фактически неприятелски,
Коментари Харесай

Кремъл разглежда всички държави, които санкционират Русия, като фактически неприятелски

Кремъл преглежда всички страни, които глобяват Русия, като " в действителност вражески ", заяви CNN.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че съветското държавно управление ще смята всички страни, които постановат наказания на страната, са " де факто вражески ".

В конферентен диалог с кореспонденти Песков сподели: " Съдейки по ограниченията, които доста страни подхващат против нас, в този момент всички те са де факто недружелюбни. Независимо дали са в листата или не.

" В този случай описът е вторичен. Но отговорът на тези недружелюбни, враждебни дейности би трябвало да се проучва, никой няма да се простреля в крайници, с цел да навреди на някого. Правим каквото би трябвало, каквото ни е комфортно и го вършим с трезва глава. "

Руското държавно управление предходната година разгласява лист с " недружелюбни " страни. Според съветските държавни осведомителни организации в началото в листата има две страни - Съединени американски щати и Чехия.

Новината идва, когато страни по света постановат нови наказания против Русия поради нейната инвазия в Украйна.

Европейският съюз, Съединените щати, Обединеното кралство, Япония, Швейцария, Австралия и Тайван удариха Москва с нови забрани през уикенда, осъждайки военното навлизане, което се разигра в събота в украинската столица Киев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР