Кремъл пусна снимка на Путин, която явно не е обработена

...
Кремъл пусна снимка на Путин, която явно не е обработена
Коментари Харесай

Последната снимка на Путин от Кремъл: Видът му е неузнаваем

Кремъл пусна фотография на Путин, която очевидно не е обработена добре, както нормално.

Руският президент Владимир наподобява издут и е бледен цвят на кожата при среща, защото натискът от украинската инвазия се отразява на външния му тип

Путин се срещна с губернатора на Санкт Петербург Александър Беглов.

Двамата седнаха един против различен на едно бюро в Кремъл

Потребителите на обществените мрежи видяха явно бледия му тип.



Изображението беше пуснато преди Русия да бъде подложена на критика за бомбардировката на мемориала на Холокоста Бабин Яр в Киев на мястото на едно от най-големите единични кланета на евреи по време на Холокоста, описа Дейли мейл.

Експлозии избухнаха към 1300-футовата телевизионна кула на столицата този следобяд, издигната край дерето, където близо 34 000 евреи бяха убити от SS войски за два дни през 1941 година по време на акцията на Адолф Хитлер против Съветския съюз.

Най-малко две огромни детонации бяха видяни покрай подножието на кулата, на към три благи от центъра на Киев, към 17.30 часа локално време. Първата ракета удари телевизионната кула, само че втората удари мемориала.

Най-малко петима души бяха убити при последното нахлуване, което пристигна единствено часове откакто Русия сподели на украинските цивилни да се изтеглят, тъй като е на път да стартира да бомбардира „ стратегически “ цели.

Не беше ясно незабавно дали кулата е била цел на ударите, или те са били ориентирани към околните здания. Кулата остана изправена, само че няколко държавни излъчвания стопираха от ефир. 

По-рано китайският външен министър нанесе спомагателен удар на изолирания Путин, когато сподели, че „ надълбоко съжалява “ за нашествието на Русия в Украйна. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР