Кремъл приветства победата на парламентарните избори на партията на сръбския

...
Кремъл приветства победата на парламентарните избори на партията на сръбския
Коментари Харесай

Кремъл приветства победата на Вучич в братска Сърбия

Кремъл приветства успеха на парламентарните избори на партията на сръбския президент Александър Вучич в Сърбия.


„ Ние приветстваме достижението на господин Вучич “, сподели прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти. Той акцентира, че Москва се надява резултатът от гласуването да докара до „ по-нататъшно подсилване на другарството “ сред двете страни.

Листата " Александър Вучич - Сърбия не би трябвало да стопира " печели 47,24 на 100 от гласовете и ще си обезпечи безусловно болшинство, което значи най-малко 128 мандата в 250-местния парламент.

Песков назова Сърбия " братска " страна.

Сърбия е съвсем напълно подвластна от съветския газ. Нейната съпротива се оплака от нечестна игра по време на парламентарните избори.

Значителна част от популацията на Сърбия поддържа широкомащабната военна акция на Москва в Украйна, споделяйки неприязънта на Русия към водения от Съединени американски щати боен съюз НАТО, който поддържа Киев, написа Агенция Франс Прес.

През ноември шефът на сръбското разузнаване Александър Вулин, който посети Русия по време на нейната атака, подаде оставка, потвърждавайки, че върху Белград е оказан интернационален напън.

На 11 юли тази година Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати (OFAC) глоби Вулин.

„ Решението акцентира решимостта на Съединените щати да потърсят отговорност забърканите в корупционни покупко-продажби, които поддържат техните лични политически стратегии и персонални ползи за сметка на мира и стабилността на Западните Балкани. Тези корупционни покупко-продажби улесняват съветските злонамерени действия в Сърбия и района “, се споделя в изказването на формалния уеб страница на Министерството от месец юли.

Най-верният съдружник на Вучич съобщи, че „ Съединени американски щати и Европейски Съюз желаят главата му като авансово изискване да не постановат наказания на Сърбия ". " Аз не съм повода за изнудване и напън върху Сърбия и Сръбския свят, само че няма да разреша да бъда мотив за изнудване и напън върху Сърбия и сръбския свят. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР