Кредитният портал Смава“ предлага кредит с отрицателен лихвен процент, съобщи

...
Кредитният портал Смава“ предлага кредит с отрицателен лихвен процент, съобщи
Коментари Харесай

За това Германия е най-голямата! Там взимаш заем от 1000 евро и връщаш само 994

Кредитният портал „ Смава “ предлага заем с негативен лихвен %, заяви в. „ Ханделсблат “. Клиентите имат опцията да върнат по-малко пари, в сравнение с са взели. „ Който изтегли заем в рамер на 1000 евро, би трябвало да заплати назад 994 евро – това значи ефикасен лихвен % в размер на минус 0,4%. Никъде не могат да се заемат пари толкоз преференциално “, споделя изпълнителният шеф на „ Смава “ Александър Артопе, написа обстоятелства.бг.
Негативните лихви по депозитите бяха въведени от Европейската централна банка още през 2014 година Впоследствие огромните предприятия получиха въможността да се рефинансират на негативни лихвени проценти.

Въпреки това никой не е предполагал, че ще е допустимо частни клиенти да теглят заеми при негативни лихви. Точно това реализира кредитният портал „ Смава “, целейки да добие известност.

Компанията дава обещание, че лихвеният % ще остане неизменен през целия интервал на заема. Атрактивните условия важат при сума на заема от 1000 евро и дълготрайност от 36 месеца. Няма включени никакви такси и не е нужна гаранция. Все отново от заема ще могат да се възползват единствено хора с добър кредитен рейтинг.

„ Прекалено доста клиенти заплащат безпричинно високи лихви по техните заеми. С нашето предложение желаеме да мотивираме хората да бъдат по-внимателни и да съпоставят повече предложения, преди да подхващат неверно решение “, декларира шефът на „ Смава “ Александър Артопе.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР