Крайно време е прокуратурата да започне да се занимава с

...
Крайно време е прокуратурата да започне да се занимава с
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян с остър призив пред БЛИЦ: Прокуратурата да закове измамите на "Глобал маркетс", а не да се занимава с колите на богатите!

" Крайно време е прокуратурата да стартира да се занимава с следствията, които нашето предаване прави за измамите на " Глабал маркетс ". След всеки репортаж приканваме прокуратурата да се занимава със случая, а тя от дълго време трябваше да се самосезира. Прокурорите би трябвало да извърнат доста съществено внимание на тези афери, а освен да се занимават с инспекции на колите на хората, което е прахуляк в очите на хората ". Това съобщи пред БЛИЦ продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян.

Повод за острата му реакция е неналичието на арести и съответни дейности от страна на магистратите във връзка със скандалните разкрития направени от " Господари на ефира " за " Глобал маркетс ".


" Още по-скандално е, че тази компания от 3-4 години си сменя имената и продължава да лъже хората и да върти схемите си.

На същата компания й беше лишен лиценза, само че тя продължава с измамите си. Едва ли има друга страна, в която сходно държание да бъде търпяно от страна на държавните институции. Не е обикновено след всяко предаване ние да приканваме контролните органи да си свършат работата, а те да не го вършат.

Ние ще продължим да проверяваме активността на " Глобал маркетс ", безапелационен е Джуди Халваджиян пред БЛИЦ.

Продуцентът напомни, че след излъчените от " Господари " -те репортажи, компанията върна парите на част от хората, които се обърнаха за подпомагане към тях.

" Измамени от " Глобал маркет " са освен пенсионери, само че и хора в дейна възраст. Вече е пристигнало време, в което прокуратурата да стартира да ги проверява и да се вземат съществени ограничения.

Ние няма да се откажем да разобличаваме схемите на " Глобал маркетс ", акцентира Халваджиян пред БЛИЦ.
Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР