Крайно време беше българският шоу-бизнес и Темида да си подадат

...
Крайно време беше българският шоу-бизнес и Темида да си подадат
Коментари Харесай

Темида в копродукция за Mary Jane

Крайно време беше българският шоу-бизнес и Темида да си подадат ръка и да стартират взаимна активност. Както се споделя, до момента в тези две сфери на публичния живот има съответните количествени натрупвания, които чакат мига за оформянето на качествено нова концепция, артикул, събитие.

Повод за такава радостно очакване дава появилият се тези дни клип на музикалния продуцент, композитор и рап-изпълнител Александър Николов, прочут с артистичния си псевдоним Алек Сандър.

Интериорът във видеото е от Съдебната палата, а част от действието му се развива пред зала 11. В парчето, наречено "Yerba ", Алек Сандър си партнира с американския рапър Juici J, а в близост кършат полуголи тела танцьорки, измежду които и моделът Жанета Осипова. Атмосферата се нажежава в допълнение и от въоръжени с автомати и пищови гангстери.

Първата артистична взаимна демонстрация на шоу-бизнеса и Темида е сполучлива поръчка за бъдещи копродукции. В парчето "Yerba " хармонично се преплитат интериор, текст и визия на артистите: както е известно, в зала 11, на чийто декор танцуват разкрепостените девойки, нормално заседават съставите на Върховния касационен съд. Точно в зала 11 са се гледали не едно и две каузи, свързани с проведена престъпност, трафик на дрога и прочие незаконни занимания. А в текста на парчето лиричният воин рапира в поддръжка на легализирането на марихуаната, нежно наричана Mary Jane...

Внушението от това хармонично преливане на интериор със съответна популярност, съвременна визия и настоящ текст, разкриващ въжделенията на актуалните фенове на Mary Jane е, че има вяра. И че просто е въпрос на дни, когато Темида ще смъкна превръзката и ще отмери на фамозните си везни щипка марихуана, след което ще си свие фасче и с притворени очи ще го изпуши.

Заслужава си да се означи, че за първи път продукция на Темида си проправя път измежду обществеността с сходна решителност на внушението. Това припомня за безбройните й гафове в поредност каузи и процеси от огромно публично значение и интерес, оставили в необятната аудитория горчив послевкус от неуспеха им.

Свежият лъх на първата поп-съдебна продукция отваря порти за опити и в други области на публичния живот. Например шефът на Софийската опера акад. Пламен Карталов, прочут с огромните си планове, и финансист № 1 Владислав Горанов, прочут с банковите си и финансови упоритости, имат нужния обсег за една колосална взаимна продукция, примерно "Лоенгрин ", по либретото на Горанов "България в ERM-II " и музиката на Вагнер...

Да не приказваме какво представление би се получило, в случай че вроденият артистичен гений на премиера Бойко Борисов органично се вплете с режисьорско-постановъчния талант Камен Донев в величествен театър "Възгледите на един министър председател "?! Зала "Армеец " ще се окаже тясна, може би и националния стадион "Васил Левски "!

Но да вървим малко по малко...

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР