Крайно неуместно е в разгара на социална криза и на

...
Крайно неуместно е в разгара на социална криза и на
Коментари Харесай

Румен Радев: Партиите се крият зад паметника на Съветската армия в много неподходящ момент

„ Крайно несвоевременно е в разгара на обществена рецесия и на война в съседство партиите да се крият зад паметника на Съветската войска и в това време да желаят и да го унищожават. Не е за поверие, че по време на предизборна акция политически сили с големи упоритости да ръководят вместо да излагат ясни стратегии, визии и решения за проблемите на хората и за бъдещето, се крият в предишното. “

По този метод президентът Румен Радев разяснява решението на Столичния общински съвет паметникът да бъде изместен от актуалното му място в центъра на София.

Държавният глава изрази мнение и по отношение на работата на служебното държавно управление за преодоляването на инфлацията . Радев уточни, че чака подхванатите дейности за щателни инспекции за определяне на нелоялни търговски практики, на нарушавания на качеството на храните , както и за повече информация за ценообразуването, да доведат до изсветляване и нормализация на пазара.

Според президента Европейското бъдеще на Република Северна Македония изисква двустранните връзки с България да бъдат освободени от идеологемите на тоталитаризма, с цел да можем да имаме същински пълностоен разговор и съгласуваност сред нашите страни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР