Крайният срок за подаване на документи е 5 октомври. Отворено

...
Крайният срок за подаване на документи е 5 октомври. Отворено
Коментари Харесай

Започна записването за "Харвардските курсове" в СУ "Св. Климент Охридски"

Крайният период за подаване на документи е 5 октомври.

Отворено е кандидатстването за курса по икономическо развиване Microeconomics of Competitiveness (MOC), който е част от така наречен Харвардски курсове в България. Тази самодейност се организира за 12-а поредна година и е изцяло безвъзмездна за участниците. Крайният период за подаване на документи е 5 октомври. Началото на образованието е на 8 октомври, то ще се организира на британски език във вторник и четвъртък в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".

По време на курса участниците преглеждат действителни проблеми в региона на икономическия напредък и развиване. Лекциите се водят от българи, приключили в Харвардския университет, които са и основателите на програмата. Учебните материали се базират на бизнес въпросите, създадени и употребявани в класа на проф. Майкъл Е. Портър в Harvard Business School. Участниците развиват и лични планове с практическа устременост към решаването на действителни проблеми в българската стопанска система, като се срещат с представители от бизнеса, обществения бранш, браншови организации и асоциации, както и просветителни институции.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Местата в курса са лимитирани, а претендентите би трябвало да изпратят на британски език есе, в което да опишат какво е желанието им за кариерно развиване и по какъв начин курсовете ще им оказват помощ да го постигнат; автобиография и къса академична информация на изучаваните предмети и оценките по тях. Документите се изпращат на [email protected].
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР