Крайният бранител на Лудогорец Натанаел даде кратко интервю след поредната

...
Крайният бранител на Лудогорец Натанаел даде кратко интервю след поредната
Коментари Харесай

Натанаел на български: Първенството е трудно, вече има ЦСКА

Крайният защитник на Лудогорец Натанаел даде малко изявление след следващата контрола на първенците в Турция през днешния ден. „ Зелените “ се постановиха с 2:0 над някогашния отбор на Димитър Димитров Иртиш Павлодар след голове на Якуб Швиерчок и Мисиджан.

Натанаел се появи късно в дуела като промяна. Защитникът ще пропусне първия мач от Лига Европа против Милан поради наказване.

Впечатление направи, че бразилецът даде изявлението за DIEMA SPORT 2 на български език, което значи, че в последните няколко месеца Натанаел е наблягал съществено над учебниците.

„ За страдание няма да мога да играя в първия мач с Милан, тъй като имам насъбрани жълти картони в Лига Европа. Това е по този начин, тъй като постоянно играя и упражнявам на 100 %. Такъв е футболът, има и такива неща. Ще бъда на стадиона дружно с публиката. Искам всички да се показват доста добре в този мач. Лукас Саша се оправя доста добре на моя пост. Той е доста добър футболист и експерт. Искам той да играе на 150% против Милан. Ще играем в Лига Европа, само че продължаваме да се борим и в шампионата. Сега е доста мъчно за нас. Виждате към този момент има и ЦСКА, само че няма проблеми. Ние ще играем на 100% “, разяснява Натанаел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР