Краят на света ще дойде след няколко седмици, ако се

...
Краят на света ще дойде след няколко седмици, ако се
Коментари Харесай

Християнски нумеролог предупреждава: Светът свършва този месец! В Библията го пише, „Великият американски апокалипсис“ предвещава унищожението ни

Краят на света ще пристигна след няколко седмици, в случай че се има вяра на фенове на теории на окнспирациите. Християнският нумеролог Дейвид Мийд още веднъж предизвести за опцията голямата мистериозна планета Нибиру да се блъсна в Земята.  Според неговата доктрина, идното този месец слънчево затъмнение е сигнал, че планетата, която в никакъв случай не е била следена от учените, ще се удари с нашата. Мийд изоплзва няколко пасажа от Библията, с цел да удостовери своята доктрина.

Въпреки неналичието на доказателства за скрития свят, за който НАСА съобщи, че е интернет небивалица, мнозина имат вяра в съществуването на мистериозната планета.

Нибиру, известна още като планетата Хикс, се чака да унищожи света ни от 2003 година насам.

По-рано тази година Мийд съобщи, че Нибиру ще се сблъска със Земята през октомври, откакто бъде тласната към нашата планета от гравитацията на „ бинарна звезда “. По думите му, планетата е мъчно да бъде видяна поради ъгъла, под който тя се доближава към Земята.

Сега нумерологът е изместил датата за края на света по-напред, като твърди, че „ Великият американски апокалипсис “ ще е предвестител на идването на планетата. На 21 август, малко преди апокалипсиса, американците ще видят в небето цялостно лунно затъмнение. След затъмнението голямата планета ще се
появи на хоризонта и ще се удари в Земята, като заличи човечеството от лицето ѝ, написа Daily Star.

Той също показва и няколко теории в поддръжка на изказванията си.

Първо, той показва Глава 13 от Стария завет на Исая, в която се споделя: „ Денят на Господ идва – нечовечен ден, изпълнен с гневен яд -, с цел да унищожи земята и грешниците на нея. Звездите на небето няма да покажат своята светлина. Изгряващото слънце ще бъде затъмнено, а светлината на Луната няма да се вижда “.

По думите му, има и редица съвпадения на цифрата 33, които подсказват, че апокалипсисът е близо.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР