Краят на седмицата се оказа време за откровения от страна

...
Краят на седмицата се оказа време за откровения от страна
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Уикендови откровения от сглобката

Краят на седмицата се оказа време за откровения от страна на ръководещата сглобка. Даниел Митов в прав текст призна - " не вярвайте на всичко, което споделяме " - за реплики на водача си Бойко Борисов.

Кирил Петков пък измисли нова методика по назначения в регулаторите - отпред да не са специалисти, а политици.

Европейският съюз одобри първи законови регулации за събирането на изображения от интернет и камери и използването им за образование на изкуствен интелект.

Президентската институция подаде сигнал за дийпфейк с облика и гласа на Румен Радев - в който популяризира " Лукойл ". ГДБОП бързо смъкна видеото.

МОК разреши на руснаци и беларусци да вземат участие в олимпиадата - при избрани условия. Според Москва те са дискриминационни - само че съветските спортисти ще вземат участие.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР