Краят на операционната система Windows 10 Mobile, предназначена за смартфоните,

...
Краят на операционната система Windows 10 Mobile, предназначена за смартфоните,
Коментари Харесай

Смартфоните под Windows 10 Mobile бяха лишени от приложението Instagram

Краят на операционната система Windows 10 Mobile , предопределена за смарт телефоните, пристигна още в края на предходната година, когато Microsoft публично призна неуспеха на своята Оценка за съвместимост и даде обещание, че повече няма да пуска някакви усъвършенствания за нея. Точно по този начин взеха решение да постъпят и доста други компании. Така да вземем за пример, месинджърът WhatsApp към този момент три месеца не е получавал никакви обновления, а в случай че той спре да работи, то това значи, че разработчиците няма да се намесват в обстановката. Днес притежателите на мобилни устройства, основани на тази операционна система, бяха лишени и от едно от най-популярните приложения – Instagram .

Потребителите на смарт телефоните с Windows 10 Mobile оповестяват, че от магазина Microsoft Store ненадейно е липсващ клиентът на Instagram, вследствие на което потребителите не могат да го смъкват на своите мобилни устройства, в случай че някой не е направил това по-рано. Освен това, в случай че ненадейно приложението бъде изтрито от телефона, да вземем за пример при връщането на заводските настройки, инсталирането му назад ще се окаже невероятно.



Екипът на Instagram е признал, че повече няма да пуска фирменото приложение за смарт телефоните, основани на Windows 10 Mobile , защото това е „загуба на време и запаси за компанията„. При това, формалната стратегия за компютрите и таблетите под ръководството на операционната система Windows 10 неотдавна бе освежена и получи поддръжка на нови функционални благоприятни условия. Тоест, за тази платформа стартирането на актуализации ще продължи.

Собственици на смарт телефони, основани на Windows 10 Mobile, към момента има много и те би трябвало да се замислят за закупуване на нов мобилен телефон, защото скоро по пътя на Instagram ще тръгнат още доста разработчици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР