Краят на дългото чакане! След най-голямата пауза в родния футбол,

...
Краят на дългото чакане! След най-голямата пауза в родния футбол,
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА окупират Стара Загора, левскарите с голяма инвазия във Велико Търново

Краят на дългото очакване! След най-голямата пауза в родния футбол, най-накрая почитателите още веднъж ще могат да се радват на обичаните си футболни тим, откакто през днешния ден се възобновява шампионата ни, подбудено от паузата поради Световното състезание и обичайна зимна пауза.

Естествено, на фокус са двете най-големи агитки в родния футбол - на ЦСКА и на Левски. Червените гостуват на Берое в Стара Загора в неделя, а на следващия ден сините одобряват Черно море на стадион " Ивайло " във Велико Търново, откакто изтърпяват наказване поради тъпотии на избрани детайли в агитката.

Армейските последователи пък прекратиха протеста си, който беше иницииран от ядрото на Сектор " Г " и те още веднъж ще поддържат отбора на Саша Илич от трибуните с вярата за купа.

Билетите за бранша за посетители на стадион „ Берое “ са продадени, като ултрасите на ЦСКА започнаха да изкупуват и за прилежащите браншове.

Очаква се близо 2500 почитатели на ЦСКА да осъществят сериозна инвазия под Аязмото.

Същото е ситуацията и измежду последователите на Левски - голямо наличие за първия пролетен мач на момчетата на Станимир Стоилов, които одобряват Черно море. Както стана ясно, дуелът ще е на стадион " Ивайло " във Велико Търново, където сините се радват на голяма поддръжка в града.

По настояване на ултрасите, срещата беше преместена за по-ранен час - от 12:30 в съботния ден, а сините към този момент са изкупили огромно количество входни талони, с цел да се усещат в действителност домакини в този конфликт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР