Край на боя за чадъри: Резервираме си сянката на плажа

...
Край на боя за чадъри: Резервираме си сянката на плажа
Коментари Харесай

Край на боя за чадъри: Резервираме си сянката на плажа онлайн от днес


Край на багра за чадъри: Резервираме си сянката на плажа онлайн от през днешния ден. Туристите удовлетворени, чака се цената да пада.
Система за онлайн резервации (Myspot.bg) ще работи от през днешния ден по българското Черноморие. Ако сме у дома и желаеме да резервираме място на плажа, би трябвало да изберем плажа и съответните чадър и шезлонг. След това влизаме в системата и непосредствено си резервираме място на пясъка.

Другият вид е да отидем на място и по номера на табелите, закачени на всички места, да резервираме. На тях има QR код, който ни демонстрира дали местата са заети, или пък свободни. Заплащането става онлайн през приложението. Целта е оптимизация на процесите за запазване.

Интернет платформата е създадена в две гледни точки. Едната е за потребителите, а другата – за притежателите на плажовете. Така те ще могат да правят надзор на непокътнатите места. Допълнително касиерите на плажа също ще оказват помощ на хората, с цел да не се получава повтаряне на резервациите.

Към момента в платформата има въведени над 30 плажа. До идната седмица се чака те да бъдат над 50. Новата услугата няма да повиши цената, а даже в противен случай – би трябвало да я понижи, заяви NOVA.

„ С това приложение се отстрани потребността от това някой да ви съпроводи до мястото, тъй като всички чадъри ще бъдат резервирани. Вие ще знаете авансово къде се намира чадърът, който сте резервирали. Всеки ще може да ревизира, като стигне до чадъра, дали това е неговото място ”, сподели концесионерът Симеон Цветков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР