Кръвта, вода не става! По всичко личи, че в боксовия

...
Кръвта, вода не става! По всичко личи, че в боксовия
Коментари Харесай

Аспарух Пулев - по стъпките на татко Тервел и чичо Кубрат

Кръвта, вода не става! По всичко проличава, че в боксовия клан Пулеви към този момент пораства трета шампионска генерация.

Под въздействието на баща Тервел - интерконтинентален първенец в полутежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) и чичо Кубрат - наложителен кандидат за пояса в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF), 3-годишният Аспарух гордо крачи по кръга.



Малкият първенец не отстъпва пред компликациите и самичък избира противниците си, които са с няколко глави по-високи от него! Също по този начин се е научил самичък да поставя каската си, този път по верния метод, а не на назад, както преди няколко месеца.
Тервел Пулев: Когато победиш себе си, другите не са затруднение "Титлата е метод да се легитимирам ", съобщи боксьорът в студиото на "Тази заран "
Аспарух прави всички типични за боксьорите действия под строгия взор на Кобрата. След като преди седмица по-големият брат Пулев влезе в ролята на уредник на церемония вечер, на която Тервел завоюва втория си колан при експертите, без съмнения той стана арбитър и треньор на своя племенник.

Баткото на Аспарух - Калоян, също не пропуща тренировки в залата на Пулеви.

Дали двамата ще тръгнат по пътя към боксовите върхове? Само времето ще покаже!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР