Краткотрайни валежи ще преобладават в прогнозите за времето почти до

...
Краткотрайни валежи ще преобладават в прогнозите за времето почти до
Коментари Харесай

Краткотрайни валежи до петък, другата седмица летни температури

Краткотрайни превалявания ще доминират в прогнозите за времето съвсем до края на тази седмица. Със слаби валежи през днешния ден и на следващия ден ще нахлуе над страната циклон, който в последните работни дни от седмицата ще донесе превалявания и гръмотевични стихии, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Утре преди обяд ще доминира слънчево време, повече облаци ще има над източните региони. Следобед се чакат превалявания и гръмотевици тук-там. Максималните температури ще бъдат сред 17 и 23 градуса. В сряда температурите ще се покачат едва, само че още веднъж ще има валежи от дъжд, тук-там с гръмотевици. Дневните температури ще доближат в някои региони на Източна и Южна България до 24-25 градуса.

Гръмотевични стихии чакаме и в четвъртък най-вече в следобедните часове, а температурите ще останат без основна смяна. В петък преди обяд още веднъж ще бъде слънчево, а следобяд ще вали и гърми, този път повече в Северна България. Температурите ще бъдат от 17-21 градуса в западните региони, до 24-26 градуса в източните, по Черноморието към 19-21 градуса.

От събота превалявания не се чакат, ще бъде най-вече слънчево и все по-топло. Като в седмицата от 20 до 26 май чакаме летни температури, доста слънце и никакви дъждове. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР