Кръстина, Десислава и Сибина засрамиха милионера Ивайло Пенчев"Не сме преуспели

...
Кръстина, Десислава и Сибина засрамиха милионера Ивайло Пенчев"Не сме преуспели
Коментари Харесай

Как три сърцати дами събраха 222 000 лв. за 8 часа

Кръстина, Десислава и Сибина засрамиха милионера Ивайло Пенчев "Не сме преуспели предприемачи, не сме супер героини, хора сме ", гласеше още апелът на трите дами
Как се събират 222 000 лева за 8 часа, с цел да се помогне на една болница да си обезпечи извънредно нужните й по време на зараза от ковид животоспасяващи респираторни апарати? Три дами демонстрираха на цяла България, че парите имат значение, единствено когато са в името на другите. Кръстина Стефанова, Десислава Олованова и Събина Григорова засрамиха търновския предприемач Ивайло Пенчев, който се изгаври с Александровска болница и страдащите от ковид у нас. Той разгласи, че подарява 222 000 лева за животоспасяващите респираторни апарати, само че под изискване – неговите родственици и подчинените му в Уолтопия, да ги употребяват с преимущество, в случай че се разболеят.

ВИЖ ОЩЕ: Три дами засрамиха милионера Пенчев

Опитът да се брандират апаратите, които са скъпи за инфектираните хора и недостигат у нас, взривиха обществото. Александровска отхвърли дарението. Но 5-те апарата към този момент са били поръчани. Те са част от цялостния комплект от 15 японски апарата, контрактувани от шефа на болничното заведение проф. доктор Костадин Ангелов. Щедро подаяние от "А1 " и "Фантастико " обезпечи средствата за 10 от тях, а останалите пари са тъкмо в размера на върнатото подаяние под изискване на предприемача Ивайло Пенчев.

ВИЖ ОЩЕ: Бизнесмен под изискване или по какъв начин Дяволът катери стени

В момента респираторните апарати са ъгъл освен у нас. И да имаш купища пари, не постоянно можеш в точния момент да ги купиш. Затова Кръстина, Сибина и Десислава се обаждат на проф. доктор Костадин Ангелов и му споделят, че ще обезпечат с акция парите. Не са се виждали, няма и потребност. Важното е, че ги свързва идея. Каузата да избавят хора.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР