Красотата на кандидатката за титлата Мастършеф“ от този сезон –

...
Красотата на кандидатката за титлата Мастършеф“ от този сезон –
Коментари Харесай

Вижте кокетната Лора от „Мастършеф“ преди корекциите

Красотата на кандидатката за купата „ Мастършеф “ от този сезон – Лора Асенова от Бяла Слатина, е била доста по-естествена преди корекциите с хиалурон и силикон, считат ценители.

През 2016 година, когато е още студентка в Съединени американски щати, българката взема решение като на смешка да се включи в състезанието „ Мис Лято “, който се организира в Мъртъл Бийч, Южна Каролина. И в последна сметка го печели, въпреки че има мощна конкуренция – хубавици от Унгария, Молдова, Хърватия, Съединени американски щати и така нататък

Следващата година Лора е оповестена за „ Мис Северозападна България “ и отпътува за София, където се организира финалният кръг. Тя е фаворитка на публиката, само че короната е присъдена на Тамара Георгиева. Този избор провокира скандал, множеството почитатели считат, че Лора е ощетена, а Тамара получава прозвището „ Мис нос “.

Две години по-късно хубавицата от Бяла Слатина още веднъж се явява на „ Мис България “ и този път я афишират за „ Мис България Вселена – една от подгласничките на победителката Радинела Чушева.

Постепенно Лора стартира с корекции по тялото си – устните и бюста, които тя демонстрира в „ Мастършеф “. Понякога феновете оставят с усещане, че тя флиртува с началник Илиан Кустев, на който това май много се харесва.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР