Красотата е начинът, по който се чувстваш отвътре и това,

...
Красотата е начинът, по който се чувстваш отвътре и това,
Коментари Харесай

Рошел Джонсън и нейната рецепта как да бъдеш plus size инфлуенсър

„ Красотата е методът, по който се чувстваш от вътрешната страна и това, което рефлектира през очите ти. Тя не е нещо физическо “, споделя София Лорен.

Често се поддаваме на стандартите, които обществото ни постанова, за това по какъв начин би трябвало да изглеждаме, с цел да се усещаме красиви. Затова станахме част от акцията на Dove  – . Марката, която постоянно е заставала против концепцията за „ обективната хубост “, подвластна на ограничения и теглилки, и ни връща към същинската, онази, която постоянно сами не виждаме.

Dove дава думата на българските жени и всяка една от вас може да опише своята история , да покаже своята хубост без филтър, да показа за своите възходи и падения. Можете да го извършите посредством специфична софтуерна форма. Десет от най-интересните истории ще бъдат селектирани и разказани от публицист в „ Книга за красотата “.

А ние ще ви покажем, че има девойки, които съумяват да излязат от рамките и да ни покажат, че същинската хубост идва от метода, по който се отнасяме към себе си. С обич. Едно от тези девойки се споделя Рошел Джонсън. Тя стои зад основаването на блога, същинско ентусиазъм за всички, които нямат съвършени ограничения. Рошел демонстрира образно как – дори и в plus size размери – можем да изглеждаме извънредно стилни и съвременни и по какъв начин всичко й стои елегантно и безупречно. Би определила стила си като типичен и мекушав, само че постоянно обича да комбинира разнообразни принтове, а най-малко един път седмично носи нещо в райе. Това, с което в никакъв случай не би се разделила, е класическото кожено biker яке, а в последно време би носила всичко на Gucci. „ Това, което вършат сега, е превъзходно “, споделя тя. И макар че самата тя е същинско ентусиазъм в обществените мрежи, това е и мястото, където Рошел открива не по-малко хрумвания за личния си стайлинг.



Най-голямата поддръжка получава от своя брачен партньор, който я предизвиква да развие блога си. „ Той знаеше, че имам какво да покажа на света и е най-верният ми сътрудник в това пътешестване. “ 

Преди няколко години Рошел се мести от блестящия Лос Анджелис в дребния Литъл Рок, с цел да последва мъжа на фантазиите си и към този момент е горда майка на дребния Крийд. Харесваме го това момиче, което „ не се опасява да носи това, което обича и от време на време нарушава разпоредбите “, както споделя самата тя.

Ето и три съвета, които Рошел Джонсън дава на младите майки:

Не се тормозете да бъдете модерно. Запазете някои съществени облекла, само че се огледайте и за нещо по-различно и забавно. Аз да вземем за пример постоянно имам ластични дънки, а моделът за бременни, който си бях взела, носех и след раждането. Белите кецове са незаменими, отиват си с всичко и са комфортни за дългите разходки на открито. Открих и ризите вид рокли, които се комбинират добре с дънково яке. Важно е да си създавате многообразие в стайлинга.

***

Носете алено червило. То трансформира всичко или минимум ви дава повече самочувствие. Понякога нямам време да сложа какъвто и да било грим, само че ярките устни са задоволителни, с цел да наподобявам добре. Ако въпреки всичко разполагам с няколко минути повече, поставям тониращ крем, очна линия, серпантина и несъмнено, червило.

***

Грижете се за себе си! Трябва да се чувствате горди, че сте станали майки. Първите дни и седмици могат да бъдат доста сложни, само че един път някой ми сподели, че бебетата се нуждаят само от храна и обич. Така че не забравяйте да обичате себе си. Колкото по-спокойни сте, толкоз по-добре ще изглеждате. Това, че сте майки, че сте изтощени или занемарени, не би трябвало да се издава във типа ви.



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР