Красивият плосък корем е мечтата на много жени и мъже. Има

...
Красивият плосък корем е мечтата на много жени и мъже. Има
Коментари Харесай

Как да се отървем от увисналия корем, без диета и интензивни тренировки

Красивият плосък стомах е фантазията на доста дами и мъже. Има разнообразни способи за реализиране на съвършения резултат: диета, посещаване на фитнес и някои нетрадиционни методи . Но по-често изискват доста старания, време и самодисциплина. Най-вероятно бихте желали да знаете как да премахнете увисналия корем по-лесно.

Аз самата се сблъсках с сходен проблем. След операция лекарите не разрешиха всевъзможни физически натоварвания. И без интензивно придвижване, мазнините по стомаха започнаха да порастват интензивно. Познат, който беше професионален фитнес треньор, доста ми оказа помощ. Той ме посъветва да правя обикновен набор от движения всеки ден . Опитах и ​​… Ще разберете резултата в края на публикацията.

Как да премахнете увисналия стомах, като употребявате следната методика

Принципът на деяние се основава на прости придвижвания на ръката . Упражненията са идеални за тези, които работят интензивно, възрастните хора и хората, които не се занимават със спорт. Не е нужно да скачате и да влизате в странни позиции. Достатъчно е да следвате инструкциите.

 

Застанете изправени с крайници на ширината на раменете. Изпънете прави ръце встрани , длани нагоре.

Поставете ръцете си на раменете по този начин, че лактите ви да са перпендикулярни на линията на тялото . В това състояние би трябвало да стоите 5 минути. Опитайте се да държите лактите на място.

Това е всичко! Опитайте се да правите упражнението всеки ден поне 2-3 пъти. В началото ще бъде мъчно, ръцете ще ви тежат. Но скоро ще свикнете и в случай че желаете, можете да увеличите продължителността.

Ако това упражнение ви се коства извънредно просто и няма да усетите напрежение в мускулите, пробвайте се да го усложните малко. Поставете ръцете си зад главата и ги хванете зад тила. Застанете по този начин 10 минути.

Следващото равнище на компликация е да вдигнете прави ръце нагоре и да достигнете с върховете на пръстите си допустимо най-високо. В това състояние би трябвало да останете 15 минути.

Когато това упражнение стартира да ви е елементарно, преминете към последното, най-трудното. Вдигнете ръцете си над главата и съединете дланите си. Ръцете би трябвало да са постоянно покрай главата. Застанете в тази поза 20 минути.

Тази техника оказва помощ освен за премахване на мазнини от корема, само че и за стягане на вътрешните органи. ПЛочки надали ще се появят, само че хубав и плосък стомах ви е обезпечен.

Упражнението е в действителност вълшебно. Освен корема, той стяга и останалата част от тялото. Резултатът е необикновен! И в композиция с вярната уравновесена диета ще станете изцяло нов човек. И вие ще продължите да упражнявате даже след постигане на задачата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР