Красивите теменужки често украсяват первазите на прозорците и предизвикват възхищение

...
Красивите теменужки често украсяват первазите на прозорците и предизвикват възхищение
Коментари Харесай

Докато не махнах всички теменужки от къщата, нищо добро не ми се случи

Красивите теменужки постоянно украсяват первазите на прозорците и провокират удивление и наслада. Имат ли тъмна страна красивите цветя?

Оказа се, че на енергийно равнище другите по цвят теменужки имат доста гибелен резултат. За да не си създавате проблеми, значимо е да сте наясно с това. В тази публикация ще ви разкажем какви са поверията за теменужките, както и ще разберете единствено неприятно ли е тяхното въздействие.

Със стайните теменужки, както са известни измежду феновете на цветята , не всичко е толкоз просто. Някой вижда единствено неприятното в това стайно цвете и има вяра в най-неприятните суеверия, свързани с него. Друг харесва всяка негова цветна версия. На кой да вярвате, можете да решите сами, откакто стигнете до края на днешната публикация.

Така че, за какво да не стартираме с неприятното, с цел да приключим с нещо прелестно и положително.

Съществува мнение, че красивата теменужка е цветето на мъртвите

Следователно, не си коства да приемате такова растение като подарък, защото можете да си навлечете здравословни проблеми. В този смисъл старайте се и да не подарявате теменужки на вашите близки и далечни родственици, както и на приятелите.

Според отдавнашно вярване теменужките плашат мъжете

Ето за какво, в случай че към момента не сте срещнали своята половинка, не би трябвало да украсявате дома с теменужки, в противоположен случай се обричате на самотност .

Но в случай че към този момент имате теменужка и тя е изсъхнала, това значи, че растението е абсорбирало цялата негативна сила от къщата. И може би даже е лишила заболяването на някой от хората, които живеят в нея.

На мястото на увехналото цвете несъмнено би трябвало да засадите ново. На Изток споделят, че виолетовото притегля разцвет в къщата и подсигурява фамилния мир, успокоение и естетика. В къщата, където пораства такова цвете, хората в никакъв случай не се карат и са благи и деликатни един към различен. В такава къща постоянно е топло и уютно.

Заслужава ли си да отглеждате теменужки?

Добре ще е, преди да си вземете вашата красива теменужка, да си помислите дали вярвате в това, което се приказва по техен адрес. И тук става въпрос за религия както в неприятното, което теменужките биха могли да донесат със себе си, по този начин и за религия в положителното.

Въпреки всичко, тези цветя са наслада за очите. Толкова доста цветове и форми – необикновено многообразие! Между другото, според от цвета на теменужката, знаците, свързани с тях, също се трансформират.

Така да вземем за пример червеникавите теменужки предвещават появяването на нов буен ухажор. Има и вярване, че алените съцветия служат като примамка за парични потоци.

Виолетовата със сини съцветия теменужка е идеална за изобретателните хора. Казват, че такова цвете служи като източник на ентусиазъм и дава на индивида подобаваща сила. Такива цветя могат безвредно да бъдат засадени в разнообразни художествени или танцови учебни заведения за деца.

Ако имате потребност от рестартиране и духовно израстване, вземете лилава или виолетова теменужка вкъщи. Благодарение на това растение може да постигнете естетика в живота, да укрепите най-хубавите си качества, а също по този начин да доразвиете своята вътрешен глас .

Розовите цветова на теменужките са виновни за здравето на притежателя им. Смята се, че такива теменужки могат да понижат апетита и да предотвратят появяването на разнообразни болести. В допълнение, растение с розови съцветия поддържа човек прочувствено и му оказва помощ да се оправи с проблемите. Ако има доста от тях в живота ви, не се колебайте да вземете такава теменужка вкъщи.

За да работят всички тези чудеса, би трябвало да се грижите за вашето цвете по специфичен метод. Само поливане не е задоволително. Теменужката обича общуването и грижата. И макар че наподобява непретенциозна, ще е добре авансово да се запознаете с метода, по който да я поливате, торите или пресаждате.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР