Красивата снаха на Илияна Йотова за пръв път показа годежния

...
Красивата снаха на Илияна Йотова за пръв път показа годежния
Коментари Харесай

Снахата на Илияна Йотова се фука с годежен пръстен за 5 бона

Красивата снаха на Илияна Йотова за пръв път сподели годежния пръстен , с който синът на вицепрезидентката Марин й предложил да се оженят, видя HotArena.

Романтичният жест се случил край брега на река Вълтава в чешката столица Прага, където двамата били на отмора. Бижуто, което Марин поднесъл на Кристиана, е нежно и изтънчено, само че цената му не е по никакъв начин ниска. За стилния златен пръстен с елмаз наследникът на бившето острие на Българска социалистическа партия се бръкнал 5 хиляди лв.. Инвестицията обаче явно си е заслужавала, тъй като чул заветното " Да ". 

Големият въпрос остава по кое време Илияна Йотова ще стане публично свекърва. Щом годежът е към този момент факт, сватбата е неговото разумно продължение. Влюбените обаче не оздават дали са избрали дата за тържеството и имат ли желание то да се случи още тояа лято. Предвид обстановката сега надали идните месеци ще бъдат най-подходящото време за подписване на брак, само че мнозина младоженци у нас към момента не са анулирали празненствата си, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР