Красивата рускиня Екатерина Федяева умря в страшни мъки, след като

...
Красивата рускиня Екатерина Федяева умря в страшни мъки, след като
Коментари Харесай

Лекари балсамираха красивата Екатерина по време на рутинна операция и тя умря в страшни мъки

Красивата рускиня Екатерина Федяева умря в страшни страдания, откакто по време на интервенция лекарите създали съдбовна неточност. По време на рутинна интервенция те й вкарали във вените басамираща течност, която се употребява нормално в погребалния отрасъл, вместо физиологичен разтвор. Все още не е ясно за какво и по какъв начин се е стигнало до това, пишат международните медии.

Екатерина влезнала в болничното заведение в Уляновск в прелестно въодушевление, уверена, че не може да се случи нищо неприятно и след няколко дни ще си е у дома. Всъщност претърпяла същински пъкъл, преди да почине.
Крехката русокоска изпитвала ужасяващи болки и конвулсии цели два дни, преди да изпадне в кома и да почине. " Риташе некоординирано с крайници, цялото й тяло се тресеше ", споделя пред DailyMail нейната майка Галина Баришникова.



" Обух й чорапи, по-късно халат, след това я завих и с одеало, само че тя се тресеше от мраз. Не мога даже да опиша това, което изпитваше ", разказва с болежка последните часове на щерка си майката.

" Не пристигна да я види никакъв доктор, въпреки, че се беше събудила от наркозата. Дори нямахме визия, че са й поставили формалин, а те въпреки всичко би трябвало да са знаели за това. Сега към този момент доста добре зная, че балсамиращата течност е разяждала тялото й от вътрешната страна. Те не направиха нищо да й оказват помощ, въпреки и да са знаели какво става ", споделя още майката.



Когато положението на Екатерина се влошило напълно, тя била преместена в болница в Москва, само че към този момент никой не можел да й помогне. Чак там лекарите споделили на майката и на брачна половинка Игор какво в действителност се е случило. И въпреки всичко опитвали да оказват помощ на момичето, вкарали в тялото 52 типа медикаменти, само че на вятъра. След няколкодневни страдания Екатерина умряла.

" Това е ужасно закононарушение! Говорих с проверяващите, те ми споделиха, че става въпрос за небрежност, само че това си е чисто ликвидиране ", уверена е майката.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР