Красивата и така популярна градинка пред Народния театър Иван Вазов

...
Красивата и така популярна градинка пред Народния театър Иван Вазов
Коментари Харесай

Златни момичета и емоционални моменти пред Народния театър

Красивата и по този начин известна градинка пред Народния спектакъл " Иван Вазов " към този момент грее с нова по-грациозна и златна декорация! И всичко това с помощта на българските гимнастички!

Изложба със фотоси от най-емоционалните моменти на ансамбъла и самостоятелните представителки на България радва жителите и гостите на София, а мотивът за нейното разкриване е наближаващото международно състезание, което ще се организира у нас през септември.

" Готвим се на цялостна пара и нямаме самообладание да пристигна 15-16-ти септември, тъй като тогава ние ще вземем присъединяване. Момичетата са доста положителни, изпълнителни и за това работата върви на доста положително равнище. Хубаво е, че на това международно състезание можем да се целим в квота за олимпийските игри, само че се целим в местата от първо до трето, с цел да зарадваме България. Мисля, че всичко е наред! Каквото би трябвало сме създали, с цел да се покажат в най-хубавата форма ", описа една от треньорките на девойките от ансамбъла - международната шампионка от Измир и бронзова медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро Михаела Маевска.

Именно тя и треньорът Весела Димитрова работят за отличното показване на петте грации.

За тренировките на индивидуалистките пък следи генералният управител на тима - Бранимира Маркова.
Владинова пред bTV: Родната аудитория ни дава доста мощ и тласък (ВИДЕО) Българската гимнастичка показа упованията си преди международното състезание в София след месец
Световното състезание по художествена гимнастика ще се организира от 10 до 16 септември в зала " Арена Армеец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР