Красивата Габриела, приятелката на актьора Иво Аръков, сподели в Инстаграм

...
Красивата Габриела, приятелката на актьора Иво Аръков, сподели в Инстаграм
Коментари Харесай

Красивата приятелка на Иво Аръков с обяснение в любов: "Лудо влюбена съм в теб"

Красивата Габриела, приятелката на артиста Иво Аръков, показа в Инстаграм фотография с него, към която е споделила доста благи думи. Красавицата и Аръков бяха дружно в Германия, където означиха рождения му ден. Именно там е правена фотографията, на която двамата наподобяват доста влюбени и близки.

" Все още не мога да преброя всички аргументи, поради които съм бясно влюбена в теб ", споделя към фотографията си Габриела, на която двамата театралничат в градчето Люнебург. 

Виж още: Няма място за разпределяне: Джулиана Гани даде старт на сериозните тренировки измежду есен 

Актьорът отпразнува рождения си ден в компанията на своята другарка и показа, че най-хубавото лекарство против всичко неприятно, е човек постоянно да бъде усмихнат. На 27 септември артистът и тв водещ навърши 33 години и чества също със свои близки другари, само че в родината.

" Бъдете в сигурност и положителни. Знам, че животът е малко недодялан, само че постоянно можем да си го върнем, когато се усмихнем ", разяснява още рожденикът, който е бясно влюбен в новата си възлюбена. 

За връзката им се заприказва напролет, само че не беше ясно дали са освен това от другари. През май артистът и водещ показа загадъчна фотография в Инстаграм, на която лежеше сред краката на момиче, което е застанало над него, с цел да го снима. Именно тогава доста родни таблоиди заподозряха, че става дума за горещата красавица Габриела и този път се оказаха прави.

Виж още: Едно богатство на 2 годинки! Синът на Благой Георгиев и Златка Райкова с рожден ден и занимателно клипче 

Изображение: https://www.instagram.com/gabrnikolaeva/, 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР