Красивата блондинка Дени от Един за друг стресна последователите си

...
Красивата блондинка Дени от Един за друг стресна последователите си
Коментари Харесай

Дени от Един за друг се показа посинена и с рани

Красивата русокоска Дени от " Един за различен " стресна почитателите си в обществените мрежи с последното си стори, на което се вижда, че цялата е в синини. 

Първоначалното мнение на всички беше, че е претърпяла някакъв ужасяващ случай, а други заподозряха физическо посягане евентуално от нейното гадже. 

Истината се окаа много друга. Както е известно, Дени е почитател на риалити предаванията и след фамилното предаване, в което взе участие с тогавашната си половинка Дани, в този момент мацката се е впуснала в шоуто на Димитър Господинов - Гуспата. Неговото предаване е цялостно с физически провокации. 



В последния епизод на YouTube шоуто, Дени се впусна гневно в борбите, само че всяко нещо си има последици. По-късно на стори в Instagram тя показа, че е получила много контузии по цялото си тяло.

Дени си падаше по по-екстремните преживявания още в " Един за различен ", тъй че присъединяване в такова предаване не е изненада. Като нищо можем да я забележим и в идващия пети сезон на " Игри на волята ", чийто кастинг бе разгласен нощес след финала на четвърти сезон. 

Наскоро Дени съобщи пред всички свои почитатели, че към този момент не ѝ пука за хорското мнение и ще живее по този начин, както на нея ѝ харесва.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР