Красивата бивша стюардеса Цвети Петрова бе обвинена в лъжа от

...
Красивата бивша стюардеса Цвети Петрова бе обвинена в лъжа от
Коментари Харесай

Майка героиня ли е жената на Криско?

Красивата някогашна стюардеса Цвети Петрова бе упрекната в неистина от страна на свои почитатели. Жената до Криско показа в обществените мрежи, че отглеждат двете си деца напълно сами, без да одобряват помощ от родители, родственици или детегледачка.

Двойката има две деца. Първото е момиче, което се роди още през 2019 година и е момента е на 3 години. Виждали сме дребната принцеса нееднократно из клиповете на. Второто им дете Даниел е на малко повече от година, само че почитатели настояват, че фамилията не го е посочило нито един път.

Цвети бе по този начин смела да показа, че отдава триумфа си в развъждането на децата на положителната си организация. След това изявление хубавицата мигновено бе нападната от разярена почитателка, съгласно която 24 часа просто не стигат, още повече, когато имаш две деца.

" Много ви апелирам, спрете да лъжете всички, че никой не ви оказва помощ. Добре, за децата може и да не ви оказват помощ, само че 1005 някой различен готви, чисти и пере. ", възмущава се последователка.

Цвети изрично отхвърли да получава помощ, само че пък нейни защитнички показаха, че развъждането на две деца и оправянето с домакинската работа не е невероятно.

И въпреки всичко запомнете, че няма нищо неприятно да не успявате да се справите сами всякога. Не се опасявайте да поискате помощ, когато ви е мъчно. За да сме пълноценни майки би трябвало да грижим на първо време за себе си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР