Красивата Биляна Йотовска бе засечена от репортер на плажа в

...
Красивата Биляна Йотовска бе засечена от репортер на плажа в
Коментари Харесай

Биляна Йотовска гола! Фитнес маниачката мислеше, че никой не я вижда и вирна силиконовите си форми към слънцето!

Красивата Биляна Йотовска бе засечена от кореспондент на плажа в Халкидики, Гърция. Фитнес маниачката бе в компанията на своя мъж Митко и щерка им. Мислейки си, че е надалеч от любопитните погледи на сънародниците си, Биляна захвърли горнището на банския си и вирна силиконовите си цици към слънчевите лъчи, съобщи БЛИЦ.

Биляна и фамилията й отмаряха в 5-звезден хотел край дребното и китно селце Калитеа в Гърция, част от полуостров Касандра. Почивката съвпадаше с най-големия хаус фестивал на Балканите, който се организираше на същото място. Вечер Биляна и Митко зарязваха щерка си на детегледачката, която бяха взели със себе си, с цел да се позабавляват под звуците на електронната музика.



Първата работа на Биляна е да закуси, нормално плодове или овесени ядки с мляко. След което се пльосваше на плажа по голи гърди и не мърдаше в продължение на часове. Преди да се изложи на директните слънчеви лъчи Йотовска обливаше тялото си със слънце предпазен крем. Освен това хидратираше тялото си със специфичен чай, който носеше в чантичката си и правеше на момента.

Водата в морето се оказа студена и Биляна съумя да намокри единствено долните крака.  За 3-4 дни обаче съумя да се снабди с загар, без да й се постанова да посещава слънчеви студиа преди разгара на лятото.  Папараците на „ ШОУ “ съумяха да запечатат големите силиконови бомби на Биляна, които участват в мокрите сънища на толкоз доста мъже.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР