Красив, на 22 години, от София, учи театрално и кино

...
Красив, на 22 години, от София, учи театрално и кино
Коментари Харесай

На 22 и момичетата са луди по него: "Мистър България" 2021 за победата и промени ли се след нея

Красив, на 22 години, от София, учи театрално и кино изкуство в Нов български университет, а неотдавна е новият секссимвол. Виктор Русинов бе определен за " Мистър България " 2021, само че признава, че се е записал напълно на смешка. 

Красавецът показа в ново изявление, че не е отишал с огромни упования от състезанието, само че е благополучен, тъй като се е срещнал с доста готини и свежи младежи, всеки един от тях ингелегентен и работещ крепко. " Имаше момчета с впечатляващо обучение, кариера и бизнес инициативи ", споделя пред " България Днес " Виктор, който обаче не се е трансформирал след успеха.

Виж още: Дани след " Един за различен ": Изненадваща среща с приятна компания и една сериозна продажба

Всичко останало в живота му си продължава обикновено - работа, учене, другари, а дамите все по този начин си го харесват. Все отново приема съществено отговороността, която му е поверена да съставлява България по света. Надява се, че 

Ежедневието му е цялостно с доста спорт - кондиционни тренировки, плуване, закуска мюсли с мляко, с цел да се грижи за тялото си. Освен уроците по актьоство, оказва помощ и на майка си в фамилното заведение. Както по-късно написахме - девойките по него тичат, само че пази в загадка персоналния си живот, тъй като щастието обича тишината, както самичък се показва.

Виж още: Крехката Милена от " Игри на волята " - дамата с хиляди лица! Коя е хубавицата и има ли мъж до нея 

Изображение: https://www.instagram.com/victor_rusinov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР