Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на

...
Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп и Нет инфо с нови мениджъри -

Красимира Василева Хаджийска поема функционалностите на основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп, оповестиха от медийната груп.

Новината идва малко след назначението на Стефана Здравкова за основен изпълнителен шеф на компанията, притежаваща Нова телевизия.

В известието се добавя, че тя е работила в медийната група в последните 19 години, занимавала се е с продажби, маркетинг и пиар и стои в основата на сполучливите договаряния за присъединение на редица интернационалните телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и други

От Нова Броудкастинг груп оповестиха още три мениджърски назначения.

Изпълнителен шеф на Нет Инфо става Александър Варов . Досега той съвместяваше позициите на Търговски шеф и Портфолио управител на дъщерното сдружение на Нова Броудкастинг Груп, оповестяват от компанията.



Александър Варов

Емануил Манолов е новият действен шеф на Нет Инфо . Той е част от екипа на медийната компания от 2001 година. В последните седем години е управител „ Софтуерно развиване “, а преди този момент е заемал разнообразни мениджърски позиции, свързани с продуктовото портфолио на Нет Инфо. Като програмист е работил по всички съществени планове на компанията. 



Емануил Манолов

Досегашният търговски управител „ Разпространение “ на Нова Броудкастинг Груп Павел Благов е назначен за шеф „ Разпространение на наличие и нови платформи “ . През последните седем години той е отговарял за дистрибуцията на телевизионните канали на компанията. Има богат професионален опит в мултинационална среда, заемайки позиции в предходни интервали в Procter&Gamble, Melia Hotels International, AB Travel. 



Павел Благов

„ Вярвам, че вътрешната промоция на потвърдени експерти с дълготраен опит е от значимо значение за развиването на компанията и одобряване на нейните позиции като неизменим фактор в медийния бранш в България. С мениджърския екип на Нова Броудкастинг Груп споделяме огромни хрумвания за нови триумфи “, разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Снимки: НБГ

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР