Красимира Трифонова , която е обвинена за жестокото убийство на

...
Красимира Трифонова , която е обвинена за жестокото убийство на
Коментари Харесай

Тъщата, убила Пейо, преместена тайно от затвора в болница

Красимира Трифонова , която е упрекната за жестокото ликвидиране на шурей си Пейо Пеев, е напуснала килията си в столичното разследване и е настанена в болница по неотложност. За случая обаче Софийската градска прокуратура не е сметнала за належащо да уведоми медиите, макар мощния публичен интерес към тематиката с ликвидирането на Пейо от майката на детето му и тъщата.

Психопатката Красимира е била приета в болница предишния четвъртък, откакто е вдигнала внезапно кръвно до 190 на 110 и се е свлякла на пода в нервен пристъп, твърди източника ни. „ Умирам, загивам! Изведете ме от тук, би трябвало ми доктор “, крещяла тя. Първоначално надзирателите подозирали, че това е спектакъл, само че се оказало, че в реалност й е доста зле.

Установено е, че има действителна заплаха за здравето й, и Красимира е закарана с кола за спешна помощ до затворническата болница. По преценка на лекаря, в действителност има заплаха тя да получи инсулт или инфаркт поради високото кръвно, и е оставена за непрекъснато в лечебницата.

Според източник на Lupa.bg, килърката е настанена сама в стая, която е заключена и е с решетки на прозорците, а извън деонощно пази вэоръжен служител на реда. Болницата се намира на територията на Ценралния софийски затвор и на процедура е мъчно човек да избяга от там, разясняват служители на реда.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР