Красимира Трифонова и дъщеря й Габриела Славова остават за постоянно

...
Красимира Трифонова и дъщеря й Габриела Славова остават за постоянно
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста заподозрените в убийството на Пейо Пеев

Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова остават за непрекъснато в ареста.  Това реши Софийският областен съд. Днес бяха гледани ограниченията на двете дами, обвинени в убийството на Пейо Пеев.

Припомняме, че в столичния квартал " Драгалевци ", а по-късно разпален в автомобила си. Според проверяващите, повода за гибелта е удушаване. Автомобилът с тялото на убития беше открит опожарен в гориста околност на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ". За гибелта на мъжа са упрекнати Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова.

На първа инстанция Габриела Славова беше пусната под домакински арест с претекст , че трябвало да се грижи за децата си - 6-годишния Михаил и 4-месечното бебе Кристиян. Впоследствие обаче станало ясно, че те са при родителите на Пейо - Иванка и Орлин Пееви.

Днес дъщерята не се е явила в съда и е подала молба да бъде представлявана от бранителя й юрист Марияна Тодорова. Майка й Красимира е поискала по-лека мярка за неотклонение - домакински арест, само че молбата не е почетена от съда. 

" Задължително би трябвало да ни пуснат под домакински арест. Кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? ", е запитала след настояването на държавното обвиняване Красимира Трифонова.

По врем на съвещанието пред постройката на правосъдната палата близки и другари на убития  се събраха на митинг под надпис " Справедливост за Пейо " . На митинга участва и някогашният народен представител Велико Минков, който се бори за признание на бащинството на по-малкото дете.
 Закрила на детето в Бургас се занимавала с Габриела Славова още през 2021 година
Закрила на детето в Бургас се занимавала с Габриела Славова още през 2021 година

Съсед на фамилията удостовери за сигнали и неприятно отношение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР