Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на отбраната, гостува в

...
Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на отбраната, гостува в
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: Ще направим всичко възможно България да не пострада от мигрантите

Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на защитата, гостува в студиото на " Плюс - минус " по Нова тв.

Първо водещите го подканиха да разяснява оставката на Делян Добрев и всички останали оставки " на кг ", по думите на Валери Симеонов.  

``
реклама

" Важно е когато някой придобива нещо, дали го придобива по легален метод и дали употребява служебното си състояние, с цел да го придобие. Тази предизборна акция стартира по този метод и по този начин ще продължи. Вместо да има блян България да бъде показана по заслужен метод в Европейския парламент, ние си приказваме на кой какъв брой му е огромна терасата. 

Значи един естествен ночек може да пие, да бие децата си и това е обикновено, а в случай че е социална персона, не е обикновено?

Оставките ги подават едни хора, които са решили дали да го създадат или не и ги одобряват техните управления. 

Като няма съгласие, излизам независимо, патриотите ще решат кой е бил прав, аз няма да подлагам на критика сътрудниците си. 

Българският народ има да избира какви депутати да има в европарламента. Иначе ще ни подритват огромните страни и ще ни ползват двоен стандарт. "  

За нападките на Джамбазки, гостът разяснява по този начин: 

" Това лице лъже, не желая да му загатвам даже името. Гнус ме е. 
Явно някой му е внушил, че като плюе по мен, ще завоюва електорат. 

След раздвижванията в Турция и Гърция, опцията да тръгне избрана вълна към България не е изключена. Целта им е Албания, само че авариен маршрут е България. 2015-та - 2016-та настоявахме за оградата на българо - турската граница. Но на границата с Гърция няма такава. Границите са планински вериги. От там могат да минат по-яки момчета. Има по-лесни места за прекосяване и е ориентирано вниманието на българската войска към тези места. Предвидена е техника - не танкове, а камиони. Около Кулата е реката и е доста по-достъпно. Там са взети нужните ограничения. Изчистени са шубраци, дървета. Временни заграждения има. И гръцките и турските сътрудници работят с нашата полиция и ще създадем всичко допустимо България да не пострада. "  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР