Красимир Каракачанов е горд със себе си. Бившият военен министър

...
Красимир Каракачанов е горд

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Красимир Каракачанов е горд със себе си, хвали се, че е свалил 30 кг

Красимир Каракачанов е горделив със себе си. Бившият боен министър се похвали, че за една година е съумял да смъкна 30 кг. Той обаче не се е подлагал на хирургически интервенции, с цел да се отърве от непотребното тегло. Каракачанов имал воля и прецизно следвал дна от най-известните диети в международен мащаб.

Той измършавял с помощта на режима „ Зоната “

С тази диета килограми смъкнаха Марта Вачкова и Владо Пенев.

„ Зоната “ се води противовъзпалителен режим и е един от най-популярните, прочут по света от повече от 30 години. Целта му е да се лимитират равнищата на токсичните мазнини. В тази диета е значимо придържането към прецизно съответствие от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини при всяко хранене.

Най-хубавата част от тази диета е, че не се гладува. Позволени са голям брой храни. Сред тях пуйка, телешко, свинско, агнешко, риби и морски блага, нискомаслени млечни артикули, ядки, зехтин. Хапват се и много зеленчуци – домати, краставици, карфиол, гъби, броколи, зелен боб, спанак, зеле, аспержи, патладжан, чушки и други А от плодовете се позволяват ябълки, круши, сливи, портокали, ягоди, череши, боровинки, грейпфрут.

58-годишният Каракачанов споделял пред близки, че резултатът не е мигновен

Ала колкото повече време се спазвал режимът, толкоз по-впечатляващи ставали резултатите. Най-голямата му мотивация да промени питателните си привички и фигурата си било преди всичко здравето му, само че и двете му прелестни внучета. Първородната му внучка Мая е към този момент на 5 години.

Тя се роди през януари 2019 година Две години по-късно водачът на Вътрешна македонска революционна организация стана дядо за повторно. Малкият левент е кръстен на революционера Гоце Делчев, посветил живота си на освобождението на Македония. Решението и изборът на името бяха на майката Деница и на таткото Никола. Момченцето е записано Георги (Гоце) Делчев, защото семейството на бащата съответствува с тази на войводата от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: Ретро 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР