Красимир Каменов-Къро и семейството му са убити в Кейптаун. Къро,

...
Красимир Каменов-Къро и семейството му са убити в Кейптаун. Къро,
Коментари Харесай

Освен Къро и съпругата му - убити са още двама души

Красимир Каменов-Къро и фамилията му са убити в Кейптаун. Къро, брачната половинка му и още двама души са разстреляни в дома им в ЮАР, заяви Българска национална телевизия.

Единствената публична все още информация е известие на южноафриканската полиция:

" Експерти от мястото на престъплението към момента претърсват местопроизшествието в Констанция, където бяха открити телата на четирима души в четвъртък сутринта. Около 08:20 часа бяха открити телата на две дами и двама мъже на възраст сред 40 и 50 години с огнестрелни рани. Смята се, че жертвите са от български генезис ".

Каменов бе задочно упрекнат от Софийска градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.

В края на април той беше разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.

Разследва и връзката на Къро с още три убийства, на боса от ВИС Мето Илиенски, и на " Братя Византийци " - Радослав и Николай Бикови.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР