Красимир Балъков ще е новият национален селекционер на България на

...
Красимир Балъков ще е новият национален селекционер на България на
Коментари Харесай

Обявяват Балъков за селекционер след празниците

Красимир Балъков ще е новият народен селекционер на България на мястото на Петър Хубчев, написа " 24 часа ". Той към този момент е одобрен от управлението на БФС, само че следва назначението му за селекционер да бъде официализирано след празниците.
 Балъков е първи в листата на БФС за правоприемник на Хубчев
Тъй като няма идно планувано съвещание на изпълнителния комитет на БФС, съвсем несъмнено в най-кратък период ще се организира колекция на изпълнителното бюро на футболния съюз, с цел да се официализира решението и да бъде оповестено встъпването в служба на именития плеймейкър.

Спряганият за предстоящ треньор на Левски Петър Хубчев напусна поста народен селекционер след първите две квалификации за Евро 2020 - против Черна гора и Косово, приключили 1:1. Дебютът на новия селекционер ще е на 7 юни в гостуването на Чехия в Прага в третата ни евроквалификация. Три дни по-късно България приема Косово на стадион " Васил Левски ".

Красимир Балъков ще довърши работата си като старши треньор на родния Етър до края на сезона. Бала даже прикани почитателите на " болярите " за поддръжка.

" Дойде време за решителните мачове, които ни приближават до поставената цел. Остават още единствено пет стъпки до нея. И първите две са тази седмица, на 7 май в Пловдив и на 10 май във Велико Търново против Локомотив ", обърна се Бала към последователите в намерено писмо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР