Кръщенето на малкия Арчи наближава, а родителите му вече избраха

...
Кръщенето на малкия Арчи наближава, а родителите му вече избраха
Коментари Харесай

Меган и Хари с изненадващо разкритие за бебето

Кръщенето на дребния Арчи наближава, а родителите му към този момент избраха датата и мястото, на което ще се организира събитието. Меган и Хари се стопираха на спокойната конюнктура, която предлага персоналният параклис на кралица Елизабет в Уиндзорския палат.

На събранието ще участват към 25 близки членове на фамилията и техни другари, като фотоси ще бъдат оповестени още на идващия ден. Кралските кръщенета нормално се организират при затворени порти, като присъстващите са от стеснен фамилен кръг, в който се позволяват единствено най-приближените хора.

Параклисът е сантиментално място за кралското семейство. Той е основан за кралица Виктория в интервала сред 1840 и 1847 година, като е опустошен от пагубен огън през 1992 година, само че бива възобновен 2 години по-късно.

През месец май предходната година в по-големия параклис " Сейнт Джордж " в замъка се организира сватбата на Меган и Хари.

Откакто при започване на май т.г. роди дребния Арчи, Меган му се посвети напълно и краткотрайно приключи обществените си изяви. Разбира се има някои мотиви, които изискват наличието ѝ, като да вземем за пример честването на рождения ден на кралицата.

Сега херцогинята на Съсекс още веднъж подцени отпуска си по майчинство и изненадващо се появи със своя брачен партньор на бейзболен мач в Лондон през уикенда. Двамата изглеждаха по-щастливи от всеки път на спортното събитие, на което участваха, с цел да дадат повече публичност на фондацията " Invictus Games Foundation ".

 Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бившата актриса бе ослепителна на събитието, за което избра изчистена и стилна черна рокля на " Stella McCartney ". Тоалетът бе спретнат с необятен колан в талията, а долната му част беше разкроена. За визията си Меган се отхвърли от обувките на висок ток, които размени с пантофки в същия цвят.

Аристократите в началото влязоха в съблекалните на двата тима, с цел да се срещнат със спортистите. Мениджърът на " Янките " ги изненада, подарявайки им тениска на отбора в смален размер, на чийто тил над номер 19 е изписано " Арчи ". Същото сториха и от „ Ред Сокс “. Маркъл не скри вълнението си от благия жест и усмивка озаряваше лицето ѝ от самото начало, въпреки с принца да са имали безсънна нощ, както споделиха на играчите.

 Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След това двойката излезе на терена, където я приветстваха 60 хиляди души, запълващи трибуните на стадиона. Присъстващите не отлепиха очи от тях и не стопираха да разясняват любовта им, която ясно личеше.

През есента фамилията, дружно с бебето Арчи, ще реализира първото си посещаване в Република Южна Африка, което към този момент е публично оповестено от Бъкингамският замък. Дипломатичните визити на принц Хари ще продължат в Ангола и Малави. dir.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР