Кръщенетата са ден за празнуване - особено за кралските особи.

...
Кръщенетата са ден за празнуване - особено за кралските особи.
Коментари Харесай

Принцеса Ан пропусна събитието на принц Хари след „пълен семеен скандал“

Кръщенетата са ден за празнуване - изключително за кралските особи. Семейството излиза със мощ, с цел да посрещне публично най-новия член, като публиката по-късно се почерпи със фотоси от специфичния мотив.

Но едно кръщене съумя да провокира огромен разкол измежду членовете на Фирмата - това на принц Хари. Събитието от 1984 година беше причина за доста разногласия - толкоз неприятни, твърди един специалист, че принцеса Ан в действителност отхвърли да участва.

Принцеса Даяна и принц Чарлз организираха кръщенето на втория си наследник в замъка Уиндзор през декември, когато той беше на три месеца.

Кралицата, принц Филип, кралицата-майка, принц Андрю и принц Едуард се причислиха към семейство Спенсър за тържествата - само че Ан реши да отиде да снима с тогавашния си брачен партньор Марк Филипс, откакто " цялостен фамилен скандал ".

В публично изказване, оповестено от Бъкингамския замък по това време, се споделя: „ За страдание нито един от тях не можа да стигне. Те ще дойдат в Уиндзор по-късно денем. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР