Красен Кралев, фейсбукУдобните!“Нова телевизия щедро предостави ефира си на министъра

...
Красен Кралев, фейсбукУдобните!“Нова телевизия щедро предостави ефира си на министъра
Коментари Харесай

“Нова телевизия” щедро предостави ефира си на министъра за един ден Руди Гела, за да направи заявката си за “нов политически проект”


Красен Кралев, фейсбук

Удобните!

“Нова телевизия ” обилно даде ефира си на министъра за един ден Руди Гела, с цел да направи поръчката си за “нов политически план ”.

Няма да се спирам на нелепите фантазии на жителя Радостин за политическа кариера, тъй като единствено след два петъка той ще се трансформира в един горчив спомен за българския спорт.

Въпросът тук е за какво в Нова ТВ не посмяха да му зададат нито един логичен въпрос. Като да вземем за пример:

Прахосани ли са или откраднати 2 млн. лв. лева, отпуснати за реклама в софийското метро от Радостин Василев?

Защо градежа на спортни стадиони при Радостин Василев се прави на три пъти по-високи от пазарните цени?

За шуробаджанашките назначения в ММС-с обиколки на кръчмите с Руди Гела ли шефът на ТОТО-то и шефът на НСБ заслужиха постовете си?

За текста на съглашението, подписано сред ММС, Сердика Спортни Имоти и ПФК ЦСКА-София, за което има съществени подозрения, че ощетява страната.

За бедстващите спортни клубове, които са лишени от законно и нормативно полагащото им се финансиране.

За прахосания обществен запас от 80 хил лв. за празненство на Българския състезателен тотализатор, където Руди назначи за началник собствен доста непосредствен другар.

За натиска върху компании да се откажат от законно извоювани публични поръчки.

За платените 52 800 лв. от подопечното на Руди Гела сдружение Сердика Спортни Имоти към “кантората на Лена ” – „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ”, които наподобяват меко казано необичайно за финансовото разузнаване на ДАНС.

За отхвърли на Гела да поддържа от името на България обща позиция на страните от Европейски Съюз, в която се желае да бъдат спрени правата на състезателите от Русия и Беларус поради войната в Украйна.

За текста от чата му с негов сътрудник от Има Такъв Народ, че “при тест за опиати в Министерски съвет, най-малко 5-6 души изгарят ”

И още, и още въпроси, които можеха да бъдат заложени! Но Уви!

Ееех, клети Спасе! Еех, клета независимост на словото!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР