Кралят на фолка хвърли бомба в интернет пространството.Очаквайте скоро, това

...
Кралят на фолка хвърли бомба в интернет пространството.Очаквайте скоро, това
Коментари Харесай

Бебе на хоризонта! Азис ще става баща за трети път?

Кралят на фолка хвърли бомба в интернет пространството.

" Очаквайте скоро ", това написа Азис в обява, която доста бързо събра хиляди лайкове и мнения. Към сбития текст има и добавена емотиконка - бебешко шишенце. Самата обява е съпроводена с два видеоклипа - Азис е снимал видеозон, на който ясно се вижда към този момент завършеното бебче в корема на незнайна на този стадий жена. И по този начин - артистът отново скандализира всички с новината, че е в очакване на трети правоприемник. 

Към поста Азис е добавил и няколко хаштага:  " Баща на годината " и " бебе номер 3 ". Дали обаче с тази си обява той е решил да се пошегува с почитатели си или в действителност чака своя трети правоприемник - можем единствено да гадаем.

Да напомним, че в средата на 2022 година Азис се похвали, че е станал татко за повторно. Тогава той даже показа фотография с бебето. Много от почитателите и почитателите му обаче се осъмниха - те допуснаха, че бебето е на Светлана и Християн Гущерови, с които той е в другарски връзки. Сега още веднъж се появиха догатки, че " бебе номер 3 " в действителност е на някоя негова другарка.
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР