Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс,

...
Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс,
Коментари Харесай

Сузаните бе надмината от баща си по провокативно поведение, вижте какво направи Орхан Мурад, за да запали мрежата!

Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си ария. Парчето на лиричния реализатор бълва от вулгаризми, с което шокира феновете си. Той и щерка му Сузанита са дъното, безапелационни са сътрудниците им, които са уверени, че тази ария има за цел да размие абсурда към последното видео на ученичката, написа “Телеграф”.

Песента “Де бре де” се извършва от Орхан Мурад и Веселите момчета. Тя може да се чуе и види в уеб страниците за шерване, а текстът й е изпълнен с цинизми. Видеоклипът в обществените мрежи е цензуриран. Триото и Мурад пеят на богата софра, свирят и мезят с домашна ракия и салата. Песента стартира с тирада от Мурад, който споделя, че най-важното е да се почитаме един върху различен.

Жестока фамилна драма белязала живота на Даниел Петканов “Това е дъното. От песни като “Хиляди слънца” и “Обичам те още”, Орхан Мурад стартира да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се разяснява. Аз в действителност няма какво да кажа. Изпаднах в потрес, мъчно ми беше да допускам, той задмина щерка си”, разяснява фолкдивата Роксана. Тя и нейни сътрудници към момента недоумяват по какъв начин Сузанита да имитира орална обич, а татко й да пее за нея.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР