Кралят и кралицата на Нидерландия отказаха да приемат принц Хари

...
Кралят и кралицата на Нидерландия отказаха да приемат принц Хари
Коментари Харесай

Крал и кралица отказаха официален прием на принц Хари и Меган Маркъл

Кралят и кралицата на Нидерландия отхвърлиха да одобряват принц Хари и Меган Маркъл в двореца си. Това написа Geo News.

На 16 април 2022 година принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще посетят Нидерландия като част от Invincible Games, съревнование за някогашни и сегашни военни от цялостен ​​свят. Invictus Games е интернационално спортно събитие в параолимпийски жанр, стартирано от херцога на Съсекс през 2014 година

Кралица Максима и крал Вилем-Александър обаче не имат намерение да одобряват херцозите на Съсекс в резиденцията си. В същото време монарсите посъветваха гостите от Съединени американски щати да наемат хотел.

Освен това няма да има и публични срещи сред представители на холандската и английската монархия. По-специално кралят и кралицата на Нидерландия не разрешават на херцозите на Съсекс да вземат със себе си въоръжена защита. Кралският двор ще им обезпечи локална полицейска отбрана, само че няма да има особено отношение към внука на кралица Елизабет и брачната половинка му.

Припомняме, че Меган Маркъл и принц Хари бяха поканени на сватбата на най-големия наследник на Виктория и Дейвид Бекъм в Палм Бийч.

Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР