Кралското семейство се радва на редица привилегии и лесен живот,

...
Кралското семейство се радва на редица привилегии и лесен живот,
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън не яде спагети

Кралското семейство се радва на редица привилегии и " елементарен живот ", най-малко съгласно простосмъртните си жители. Членовете му обаче са принудени да съблюдават редица правила поради позициите, които заемат.
 Кейт Мидълтън и какъв е етикетът на кралското семейство за носене на слънчеви очила
Кога Кейт може да е със слънчеви очила и по кое време - не

Правила на етикета, от които можем да се възползваме и ние

Кейт Мидълтън не прави изключение. Принцесата на Уелс и бъдеща кралица на Англия е длъжна да преценява редица неща, когато се появява на обществени места - от това какво облича през това с кого и по какъв начин беседва до това каква храна ще избере да хапне.

При храните тя съблюдава няколко " забрани ". Кейт в никакъв случай не яде морски блага, тъй като те могат да провокират хранително отравяне. Пастата и картофите също не се предлагат - излишък от неприязънта на Елизабет Втора към храните с прекомерно доста въглехидрати. Гъшият дроб също е в " черния лист " на кралското семейство, тъй като Чарлз не утвърждава метода, по който се добива той.
 Снимка 631491

Интересно е и друго предписание, което Кейт, както и всички останали членове на кралското семейство без един съблюдават. Този един е настоящият монарх - когато той е в компанията им вечер, никой няма право да си легне, преди кралят или кралицата да са се отправили към леглото.
 Снимка 631490

Стриктни са разпоредбите и за другарство с поданиците, които членовете на английското семейство срещат по време на уговорките си. Те нямат право да си вършат селфита с искащите за това нито пък да дават подписи, тъй като подписът им може да бъде подправен, пише Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР