Кралското семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън изглежда наистина

...
Кралското семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън изглежда наистина
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

Кралското семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън наподобява в действителност съвършено. Въпреки че любовната им история е изпълнена с драми първоначално си, през днешния ден те са образец за света. Но, както всяка средностатистическа двойка, и херцогът и херцогинята си имат моменти, в които не всичко е розово.

А Уилям, с неговото добре познато възприятие за комизъм, обича да ги преразказва по най-забавния метод. Така преди дни разкри, че брачната половинка му Кейт по никакъв начин не е останала очарована от новината, че той отпътува на независим ангажимент в Намибия .

Дори му е завидяла, и то не доста благородно. Причината за тази нейна реакция не е съответното пътешестване, а страхотната опция принц Уилям да се наспи, надалеч от своите прелестни три деца , както се изрази самият той.

 Снимка 380631

Явно бащинството към този момент му идва допълнително и не отхвърля опция най-малко за малко да кръшне от отговорностите си. Все отново, Уилям показа и че се радва да посети Намибия за първи път, само че съжалява, че брачната половинка му няма да може да го придружи. Смее ли друго да каже...

Визитата на принца стартира при започване на седмицата и ще продължи още няколко дни. През това време Мидълтън ще запълни последните дни от майчинството си с грижи за трите им деца. А на втори октомври я чака първия формален ангажимент след няколко месеца пауза , написа Daily Mail.

 Кейт Мидълтън против Меган Маркъл
Кейт Мидълтън против Меган Маркъл

Поредното състезание

Е, очевидно за нея спокоен сън няма да има. Поне още няколко години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР