Кралските особи налагат нови тенденции в модата - рокли на

...
Кралските особи налагат нови тенденции в модата - рокли на
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън обича роклите на точки

Кралските особи постановат нови трендове в модата - рокли на точки. Според моделиерите, този модел придава " закачлива " нотка даже на най-строгите тоалети. Като най-пресен образец за кралска личност, която все по-често употребява е Кейт Мидълтън, написа Daily Mail. На Уимбълдън Кейт два пъти се появи в рокли на точки. Първият път носеше синя рокля на точки за 1335 паунда от стилната марка Alessandra Rich, а на финала за мъже се появи в тъмносиня рокля на същата марка, само че с по-малко точки.

Наскоро Кейт се появи в на Alessandra Rich за 1495 паунда. Това се случи на мемориала на херцога на Единбург през март. Принтът, желан от принцеса Даяна, изживява " подем " съгласно английския Vogue и е изискан избор за летните месеци.
 Има заплаха България да загуби 2,5 милиарда евро от бюджета на Европейски Съюз 12 юли 2022 | Има заплаха, в случай че България не одобри до края на годината нужните законови промени, да не получи първия превод...
" Точките се носят от 50-те години на предишния век, когато се трансфораха в фикс идея за танци. Жените ги избраха, с цел да бъдат в крайник с модата. Точките постоянно могат да се видят на развяващи се рокли от 50-те години на предишния век, само че станаха мегапопулярни с помощта на Мерилин Монро, чиято героиня в комедията The Seven Year Itch носеше този принт. Той беше желан и от Джоан Крауфорд и София Лорен., играеща поло в рокля на точки, съчетана с къси бели ръкавици ", споделя стилистът на звездите Рейчъл Голд.



Снимка: Getty Images

„ От време на време са виждани да носят облекла на точки. Сигурен съм, че херцогинята на Кеймбридж, както и всички ние, обича да ги носи, тъй като те са безспорна класика, само че въпреки всичко занимателни, тъкмо като нея. Точките придават еластичност. Всеки на всяка възраст може да носи облекла с точки и това може да е скритата загадка, която прави, тези които ги носят, толкоз съвременни и обичани “, добави Голд.



Снимка: Getty Images

Любовта на херцогинята на Кеймбридж към полка точките стартира преди години, когато тя избра ефирна, щампована, бледосиня рокля, с цел да показа принц Джордж на света през юли 2013 година, след което майки от цялата страна започнаха да й подражават. Кейт също е носила точки на точки на Уимбълдън няколко пъти: през 2017 година тя избра класика в бяло и черно от Dolce & Gabbana с квадратно деколте, а през 2021 година избра по-небрежна визия на точки, съчетавайки пола на Alessandra Rich с елементарна бяла тениска.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР