Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19

...
Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл на 19
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата

Кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл на 19 май ще се състои в отсъствието на огромна част от фамилията на актрисата. Преди време стана ясно, че сестрата на бъдещата херцогиня не е мечтана на събитието.

Според английски таблиоди, по-големият й брат също е останал без покана. 51-годишният Томас Маркъл няма да има опция да види сестра си като младоженка, в случай че не гледа обилната гала по малкия екран.

Още предходната година се разшумя около името на брата на Меган, само че не за положително. Томас бе задържан, откакто е опрял револвер в главата на своята обичана. Подобно действие поставя огромно черно леке върху реномето на семейството Маркъл. Затова не е особена изненада, че ще има още един отсъстващ от нея на сватбата.

Със сигурност най-малко родителите на Меган ще участват на размяната на обети сред щерка им и принц Хари. А Томас Маркъл, представен от The Mirror, е безапелационен, че около връзката си с кралския правоприемник актрисата е не запомнила за своите корени и е обърнала тил на фамилията си.

Братът на Меган споделя още, че не е толкоз наскърбен, колкото комплициран, тъй като двамата преди са били доста близки. След гибелта на баба им, тя се е преместила в Торонто и не са се виждали от началото на фотосите на " Костюмари ".

Томас даже си разрешава да я дефинира като " подправена ", тъй като доста добре познава същинското й лице. Според него, тя в никакъв случай няма да бъде като Даяна, с която мнозина я съпоставят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР