Кралска комисия ще решава за всеки опиат поотделноЛейбъристката партия във

...
Кралска комисия ще решава за всеки опиат поотделноЛейбъристката партия във
Коментари Харесай

Великобритания ще легализира наркотиците

Кралска комисия ще взема решение за всеки опиум поотделно

Лейбъристката партия във Англия обмисля легализацията на всички опиати, в случай че това бъде предложено от Кралската комисия, написа английското издание " Индипендънт ".

„ Няма нищо по-важно от това да запазим живота на нашите жители ”, заяви пред „ Сънди таймс ” държавният секретар в сянка Даян Абът. Тя сподели, че партията ще „ свика Кралска комисия, с цел да прегледа легализацията на всеки един опиат, както и проблемите свързани с публичното здраве ”.

След това лейбъристите ще последват всички рекомендации, даже в тях да се включва легализирането на кокаин и хероин. Другата екстравагантна концепция е да има клиники за отбрана от свръхдоза – държавни институции, където употребяващите опиати ще могат безвредно да се инжектират, изясни Абът.

Данните, събрани от Европейския център за наблюдаване на опиатите, демонстрират, че 8% от младежите признават, че са пушили канабис през 2017 година, а във Англия броят им скача до 12,3%.

Депутатът от лейбъристката партия Дейвид Леми отсече, че е удовлетворен да види, че неговата партия „ се ангажира с метод, основан на доказателства по отношение на промяната с опиатите ”.

Хелън Кларк, някогашният министър-председател на Нова Зеландия, акцентира, че методът към канабиса и хероина по целия свят е посочил ирационално отнасяне на казуса с опиатите.

„ Всички легални медикаменти имат рискови странични резултати, които докторите, управляващите и обществото, смятат за допустими, поради салдото с техните лечебни изгоди. Ние би трябвало да обмислим настрана тяхната немедицинска приложимост, само че равнището им на приемане сигурно не е нулево – в противоположен случай от дълго време щяхме да забраним алкохола, никотина и кофеина ", уточни по-рано тази година Кларк пред „ Индипендънт ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР