Няма съмнение, че Виктория е сред най-запомнящите се образи от

...
Няма съмнение, че Виктория е сред най-запомнящите се образи от
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът разкри нещо много лично

Няма подозрение, че Виктория е измежду най-запомнящите се облици от третия сезон на " Ергенът ". И в подкаст " Не съм такуъв човек " ще видите другото й АЗ -  същинското, което не успяхме да разберем от дребния екран.

Виктория ракрива една загадка за персоналния си живот, а точно, че има брат, който в никакъв случай не е виждала. За съществуването му схваща по абсурден метод от полицията. През сълзи споделя по какъв начин татко й е изоставил нея и майка, до момента в който е била на 4 годинки. А новата му жена не му дава да я вижда. 

Споделя пикантни неща за останалите участнички, от къде е имала толкоз доста информация за тях. Именно тя е индивидът, който разкри огромната загадка на Габриела, че в действителния живот е държанка на прочут футболист от " Лудогорец ". А след шоуто е уволнена от работа, поради футболните връзки на Габриела. 

Виктория показа и за остарелия ухажор на Магдалена, който й е обезпечил висок стандарт на живот и че съгласно нея тя не е в шоуто, с цел да търси любовта и няма никакви благосклонности към Алек. 

Устата Виктория е до болежка откровена и признава, че изпитва усложнение с намирането на верен сътрудник. Наясно е, че биологичният й часовник тиктака и даже към този момент се замисля за изкуствено осеменяване, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР