Кралицата на шансона Богдана Карадочева е повела тежка съдебна битка

...
Кралицата на шансона Богдана Карадочева е повела тежка съдебна битка
Коментари Харесай

Наша естрадна легенда потъна с луди пари! Битката

Кралицата на шансона Богдана Карадочева е повела тежка правосъдна борба за половин милион лв.. Певицата и брачният партньор ѝ Стефан Димитров се пробват да си върнат голямата сума, откакто преди време станаха жертви на подла машинация, написа вестник Ретро.

В продължение на 15 години те имаха правосъдни разпри с друго семейство, а отминалостта на делото изтекла поради проточването на делото и звездите не могли да получат търсеното обезщетение. „ Това е безсрамие! Когато едно дело се отсрочва в годините, естествено, че ще загуби отминалост. Извършва се едно подмолно нещо към нас!
-->
Чакахме 15 години, а все отлагаха делото с по 8-9 месеца. Сега споделят, че е изтекла отминалостта. Ще апелираме, това не е обикновено “, показа певицата, която към този момент е завела нов иск.

Карадочева изяснява, че преди време с мъжа ѝ дали сериозна сума пари на техни сякаш положителни другари съпрузи, които им дали обещание, че ще станат съсобственици на хотелски комплекс в Слънчев бряг. Впоследствие обаче се оказало, че са били излъгани и инвестицията се изпарила. Точният размер на сумата, с която певицата и композиторът са изгорели, е 514 720 лева

„ Ще се борим до дъно! Справедливостта и истината би трябвало да победят! Вярвам в Бог и в положителното, истината ще победи! Не може бандитите да съумяват! Ние се доверихме на тези хора, станахме им кумове в черква.

Как спят, не знам “, безапелационна е обичаната естрадна легенда. След 15 години разтакаване по правосъдните зали, след които със Стефан не получили предстоящото отмъщение, в този момент казусът им ще бъде отвеян към Върховния касационен съд. Именно третата инстанция ще има окончателната дума по противоречивия развой, а Богдана се надявала най-сетне развоят да бъдеположителен за тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР