Кралицата на попмузиката Мадона нарече сина си Дейвид Банда "бъдещият

...
Кралицата на попмузиката Мадона нарече сина си Дейвид Банда "бъдещият
Коментари Харесай

Мадона гласи сина си за президент

Кралицата на попмузиката Мадона назова сина си Дейвид Банда "бъдещият президент на Малави ". Тя стори това в пост в Twitter, отдаден на 12-годишното момче, заяви Би Би Си. Мадона има шест деца, четири от които са осиновени от Малави.

Отношенията сред американската певица и управляващите в страната обаче са непостоянни. През 2013 година Малави упрекна Мадона в "тормоз на държавните управляващи ", като преувеличавала приноса си за страната и упорствала за особено отношение. Мениджърът на Мадона упрекна държавното управление в неприятно отношение към благотворителната организация на певицата "Raising Malawi ", учредена през 2006 година - същата година, в която тя осиновява Дейвид.

Неговото осиновяване провокира бурни реакции измежду жителите на страната, защото законите изискват бъдещите родители да живеят там най-малко една година преди осиновяването. Това условие беше подценено за поп звездата, която тогава показа пред Опра Уинфри, че на никое място не е записано изискване, което да контролира осиновяването от чужденци.

През 2009 година висшият съд на Малави отхвърли желае на Мадона да осинови момиче на същото съображение - тя не е живяла в африканската страна изискваните към този момент 18 месеца. След обжалване съдът даде на Мадона правото да осинови второто си дете - Мърси Джеймс.

Миналата гдина пък Малави позволи на певицата още веднъж да осинови дете и тя стана майка на близначките Естер и Стела Муале.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР